Partners

I början av 2010 inledde jag ett samarbete med Lena Persson och Svenska Kvalitetssystem där jag fungerar som konsult och utbildare. Företaget kan erbjuda er unika lösningar, välkommen att gå in på deras hemsida www.svenskakvalitetssystem.se.

Lennart Gidlöf och jag lärde känna varandra i samband med att jag anlitade honom för ett uppdrag hos min förre arbetsgivare 2002. Han fick med beröm godkänt och vi inledde ett samarbete som pågår - och som jag hoppas fortsätter - tills någon av oss väljer att hitta på något helt annat...Lennart Gidlöf; konsulten som leder er från förvirring till klarhet! Lennart Gidlöf Consulting AB hittar ni på www.gidlofconsulting.se

Om ni har behov av att veta mer om livsmedelssäkerhet, BRC och HACCP så vill jag med varm hand rekommendera en guru inom området; Jan Klingspor hos företaget JSK Data, Miljö & Kvalitet AB. Jan arbetar även med digitala verktyg och en titt på www.jsk.nu kan ge er många nya idéer om hur man arbetar med ledningssystem så det skapar resultat.

I tillägg har jag arbetat med några fantastiska människor i strålande sammanhang där vi, med hjälp av våra olikheter, har skapat en dynamik som heter duga.

Mia Berg driver det egna företaget Stilverket och arbetar med att hjälpa dig med varumärket DU! Hon är stilkonsulten, modeoraklet, modehistorikern och designern som dessutom skapar kreationer i form av klänningar som får mig att önska att jag kunde få gifta sig en gång i veckan... Eller åtminstone leka Askungen lite oftare! Mia ser skönhet i allt, något som hjälper många av oss till framgång. Av henne har jag lärt mig att jag klär mig med hjärtat när jag är ledig, men med hjärnan när jag ska jobba.
www.stilverket.se