Vem är jag

Med ett förflutet från SAS, har jag många goda upplevelser med mig i bagaget. Mitt jobb har fört mig till fantastiska platser där jag har mött fantastiska människor, och jag upphör aldrig att fascineras över hur lika vi människor faktiskt är. Svart eller vit, man eller kvinna, vuxen eller barn - såsom vi behandlar andra, blir vi oftast själva bemötta. Ett leende smittar!

Vi spenderar mycket tid på och med vårt arbete. Vissa lever för att jobba, medan andra jobbar för att leva. En sak förenar oss även där; friska och motiverade personer gör - generellt sett - ett bättre jobb än de som är sjuka och omotiverade. Hur svårt kan det vara?

Som egenföretagare har jag ibland svårt att skilja på arbetstid och fritid, och det är ju bara för att jag tycker att mitt jobb är så underbart utvecklande! Ibland arbetar jag oerhört intensivt, och ibland kan jag unna mig lyxen att gå en tur med hundarna mitt på dagen, fixa i trädgården ett par timmar eller äta en god lunch med någon inspirerande människa. Vardagslyx! Kan man kombinera denna lyx med effektivt arbete på andra arbetsplatser?

Mina intressen låter nästan som en kontaktannons...promenader, träning, trädgård - och mysiga hemmakvällar! Å andra sidan är hotellkvällar inte särskilt mysiga, så när jag väl är hemma så njuter jag. Att resa är en livstil och jag är även rätt händig; snickra, sy och måla.

Till sist vill jag nämna något om varför mitt jobb har kommit att bli en livsstil; jag är diagnostiserad med ADHD. Struktur är en nödvändighet för att fungera som vuxen - och detta har också inneburit att jag har utvecklat ett koncept för organisationsutveckling som bygger på att skapa ordning och reda. Man behöver inte ha ADHD för att uppskatta detta!